Най-чиста съм в душата си.
Защото съм жена.
Нося в сърцето си всички послания на Вселената.
И ги вплитам в сърцето си.
Само аз знам как.
Най-силна съм в обичта си.
Превръщам се в топла звезда.
На всеки дарявам от своята доброта.
Познавам и болката.
Знам колко изстрадана е всяка моя сълза.
Идва от най-съкровената тайна.
Издайница на моята слабост.
Това е женската ми участ -
дори да съм горда, понякога зла,
аз нося във времето своята карма -
да бъда просто Жена!...
© Сиана Петкова All rights reserved.