Mar 9, 2010, 12:32 PM

Жена 

  Poetry » Other
598 0 8

 

Сътворена от ребро -

онова,

което ти липсва.

Изваяна от любов

и за любов.

Начало на греха,

начало на живот.

Загадъчна и нежна,

изкушение и страст,

надежда и желание...

наречена жена.

 


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??