Защо гледаш през лупа моят живот?
За да видиш два трупа с червеи ли?!
Ти си клоун в черно Смърт,
пред публика уплашена.
Ще я избера пак и напук! Дори това да е краят.
И в двата случая съм мъртъв.
Важното е, че мога да взимам решения,
затова съм по жив и от Господ.
Не мога да стрелям. Аз съм ревнивец,
лапнал дулото на пистолета.
Силата ѝ е, че е Жена първична.
Слабоста ми е, че съм Мъж на място.
© Станислав Русев All rights reserved.
Сърдечен поздрав, Станиславе!