Очите с пъстрите искрици
ме гледат страстно–откровени.
Очите с бистрите зеници
ми казват: „Искам те, ела при мене.”
Очите ти ми казват всичко,
а ти стоиш пред мен смутено,
виждам, че до смърт ме искаш,
да ме любиш като за последно.
В очите, парещи от страст, поглеждам,
докосвам те - изтръпваш чак,
разрошвам ти косата лекичко небрежно -
настръхваш пак и пак, и... пак
Свалям дрехите ти, бавно, страстно.
Целувам кожата настръхнала под тях.
Видя ли, казах ти, че съм опасна!
Жена родена съм за страст и грях!
© Erato Eratova All rights reserved.