Често е различна
Естественно критична
Суетността ù е черта
Търси вечна красота
Интереса на мъжа чертае
Тайно той за нея си мечтае
Отваря на сърцето му вратата
Събужда в него сетивата
Може да е нежна и безшумна
Или буря неразумна
Много пъти се променя
Ала тя душата си не сменя
Рая създава на земята
Това е тя ЖЕНАТА
© Богдана All rights reserved.