Ще дойда при теб -
и нахална, и млада,
и дръзка,
вплела целия свят във косите си -
плитка вързана с огнена връзка.
И ще бъда за теб като времето,
все различна, сезонна, случайна,
ще сваля от гърдите бремето,
да ме искаш до лудост безкрайна.
Ще се сбъдна - по тъмно,
мечтай си ме
и разбивай клишетата с дъх,
аз - жената на твоето утре,
идвам дръзка, готова до смърт,
да обичам - нахално, разтърсващо,
тази нощ,
точно теб,
и дори
ако утре се сблъскат планетите,
да останем след тях да горим!
© Пламена Троева All rights reserved.