Dec 15, 2012, 6:11 PM

Жената със смешната шапка 

  Poetry
809 0 12

 

Сред ябълки и мандарини,

колички за шопинг и щайги

най-малко очаквах да видя

жената със смешната шапка.

 

Най-малко очаквах да чуя

сред ябълки и мандарини

как тихо ми пее "Хей, Джуд"

жената със смешната шапка.

 

И въпреки че не очаквах,

се влюбих.

 

© Валентин Евстатиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??