Във моя женски свят
на пръсти влез.
Не разбивай дръзко тишината!
От тежки стъпки
птиците се скриват –
замлъква песента им недопята.
Във моя женски свят
ела добър.
От зли очи увяхват в миг цветята.
Замлъква ручеят игрив,
и гасне светлината.
Във моя женски свят
като във храм
ела, за изповед готов,
разкаян за греха си и смирен...
Ще те приема с благослов!
© Мария Марковска All rights reserved.