Nov 17, 2011, 5:49 AM

Жерави 

  Poetry
971 0 3

Летете, жерави в небето,

летете смело в кръгозора,

над планини, реки, морета,

летете в необятните простори.

 

Със вас донасяйте надежда,

утеха в хорските души -

смирени те глава да свеждат,

летете, жерави, безспир.

 

Стигнете края на Земята,

посланици за вечен мир,

макар хартиени, аз вярвам,

че може да променяте съдби.

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??