Jan 27, 2008, 12:45 PM

Жеравна 

  Poetry » Landscape
907 0 2
Жеравна


Тревата е проникнала навред -
зелена истина.
По калдъръма слънцето тече -
златисто, чисто.
Деца препускат на коне -
Индже спасен е.
Спасява Жеравна и в мен -
менче разляно...

© Валери Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??