Aug 3, 2024, 12:43 AM

Жертва 

  Poetry » Other
69 0 0



* Дъхът й спираше
    като на диво животно - докато наблюдава жертвата си.
   Сенките се преплитаха 
   като паяжина ... и я преследваха.
   Стените задушаваха спомени.

© Евгения Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??