Apr 22, 2010, 3:48 PM

Жестока 

  Poetry » Love
696 0 0

Косите й - гарваново черни,
очите й - и сини, и зелени,
кожата й - бяла като сняг,
а сърцето й - изпълнено от мрак.
Животът й беше безгрижен и лек.
С любовта си вече наранява всеки човек.
Обича малко, ала мрази силно.
Дори и той пред нея чувства се безсилно!
Наранена е и вече е жестока..
Сърцето й не е недвижима стока!
Предпочита да ги наранява вместо те нея,
не зная вече... да плача или да се смея?!

© Радина Петрунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??