Жестока
Ще дойде нощ и ще припламне
пак онази нежна лудост в мен.
Денят ще се отпусне и ще падне
в леглото ми от топло-бял сатен.
Пожар от чувства пак ще лумне
под устните на моя влюбен ден.
А когато най-накрая тихо съмне,
ще го отпратя хладно, от любов сломен.
© Светла Асенова All rights reserved.
Благодаря ти, Веселин! Поздрав и от мен!