Jan 26, 2007, 3:54 AM

Жестока съдба 

  Poetry
777 0 1
Едно момче, една мечта,
една любов, една звезда,
в мрака от самота погълна тя...
ах жестоката съдба!

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??