Пътеките астрално е преплела
съдбата ви в една и съща дата.
На хвърлей място после сте живели
с играчките на детството в ръката.
От снимката, приличащи на кукли,
ме гледат тригодишните хлапета.
Тогава още искал да целуне
Ромео свойта малка Жулиета.
На тази ранна предопределеност
годините размесили тестето.
Посоките ви били разделени
и тръгнали към бъдното... Но ето,
че принцът срещнал своето момиче
пред стълбите на университета.
В часа дванайсти то нагоре тичало,
излязло на живота от каретата.
В езиците, от двамата научени,
сте търсели на любовта езика.
Това, което после с вас се случва,
у всекиго възторзи ще извика.
Защото се е сбъднала накрая
на феите прекрасната магия.
Не я сънувах, приказката зная
от теб и с вас за бъдещето пия!
Сега в дома ви две момчета хали
във детската си приказка живеят.
Те, вярата в доброто в тях събрали,
от слънцето се учат да се смеят.
Пред синята икона на небето
ръцете си за благослов издигам.
Засявай обич, Боже, там, където
са цъфнали две юнски комуниги.
02.06.2022 г.
Вчера, станало ми отскоро близко семейство, празнува общия и за двамата родители рожден ден. 🌈 Нека обичта ви намира винаги пътя към щастието! А децата ви се учат от вас на доброта, човечност и любопитство към живота! Наздраве, приятели! 🍷❤️🌈
© Мария Панайотова All rights reserved.