Къде си ти?
Без глас останах да те викам,
убиваш ме -
с това мълчание мъртвешко,
загубих всичко с теб,
загубих чувството човешко.
Какво е да си жив -
не зная вече,
скитам се без глас, без сили,
ненужен на никой,
с мечти на прах разбити.
Жив мъртвец съм,
след нашата раздяла,
тялото - празно,
душата - отлетяла.
Къде си ти?
Къде съм аз? - не зная.
Намери ме,
върни ме отново във рая.
© Ganyo Ganev All rights reserved.