Чакам дума добра
Чакам сродна душа
Чакам жива вода
Да измия се в нея
В едно да се слея
Сега съм разкъсан
Като лист изпокъсан
От вятъра брулен
От свойте хулен
От слънце роден
Филиз съм зелен
От луната пленен
На земята вклинен
С грехове обкръжен
С любов надарен
В сърцето ранен
От звездите гален
От много предаден
Винаги жаден
За дума добра
За жива вода
© Любомир Деничин All rights reserved.
БЕЛЛА-СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ, какъв съм езичник а СТОПЛИХТЕ МЕ !!!ТОПЛИНКА И ЗА ВАС!!!