Sep 15, 2024, 9:30 AM

Живей, Човече 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
40 1 2

                                   Живей Човече

 

 

Всеки миг от живота живей,

понякога тъжен, понякога запей.

Без гняв, злоба и отмъщение 

те на лошотията са олицетворение.

 

Живей смирено с доброта и състрадание                       най-простото което можеш да дадеш.

Помагай на нуждаещите с желание,

подарявай неща а не да продадеш.

 

Живей с искрена усмивка на лице 

ще я усети и твоето малко дете.

То по твоята пътека ще е върви,

не я утъпквай а само я разчисти.

 

Живей с твоите приятели добри

с тях не ще останете никога сами.

Вярвай в Бог и му ти благодари,

не се обръщай назад а продължи!

 

Живей живота си Човече,просто го живей!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??