В небето на очите ми пътуват облаци
Акварел или пастел са думите във нежни пръсти
Рисуващи във висините
На лекокрилите ни птици
Не зная и не питам
От какво направени телата са
На багрите
Защото съм целувал на солта горещите кристали
Които съм прераждал във искрата си