Живот
Животът е побесняло куче -
ръфа и ръмжи.
Защо сме тъй себични -
без душа, без мярка, без морал!
Човекоядци има само.
Не със зъби, а с мисли ще те изядат.
Без окото им да мигне -
ще те предадат.
Не искам да съм вече тук,
а там, където е прекрасно,
светло, топло без бесни
кучета и зл0!
© Мина Конарова All rights reserved.