Получих всичко аз, което исках
и молих се на Бог за силата една
останах слаб и за това смирих се
успях аз себе си да подчиня
Помолих се за здраве, за да мога
да сторя най- великите дела
наместо туй немощен бях отслабен
за да извърша по- добри неща.
Богатство молих, за да съм щастлив
но в бедност проживях живота свой
за да получа радост, че съм жив
за да намеря мъдрост и покой
И власт аз молих, за да чуя хората
похвалата неискрена една
Получих слабост осъзнах умората
от фалш от дим и празна суета
И молих всичко що изпълва с радост
живота и ни кара да летим
дарен аз бях с живот и със способност
да оценявам всичко, да съм жив
Да, не получих нищо от това,
което аз помолих с упование
Накрая аз прекрасно осъзнах...
Молитвите ми са били разбрани!
© Росица Георгиева All rights reserved.