Jan 3, 2007, 9:38 PM

Живот 

  Poetry
528 0 5
Преплетени са в теб омраза и любов –
И радост, свята обич, усмивка и тъга –
живот...
Как галиш нежно нашите мечти,
сломяваш ги жестоко най-отпосле...
Какво се случи и как се ти изниза –
момент безшумен и пропадаш в бездната на дни несъвършени –
приключилите дни, затръшнати врати:
нега безбрежна стеле се над утрешните дни –
а те са сякаш преброени от банкер:
и ти, живот, във кредит се превърна...

© Велин Евстатиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??