Mar 26, 2008, 1:06 PM

Живот 

  Poetry » Other
628 0 0

Животът е като железопътна гара.

Всеки има си билет.

Чакаш ти, подпрян на бара,

дано да дойде скоро твоят ред.

 

Човек се ражда и умира бързо.

Неусетно някак времето тече.

Всеки търси свойта гара радост

и минава през беди безчет.

 

Животът е суров учител,

за школото му не всеки е готов.

Дори да паднеш, пак си победител,

защото всеки следващ ден ти дава шанса нов.

© Роси Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??