Не унивай, Живот!
Не умирай!
Да не губя сърцето си,
за да чувствам
всяка болка, тревога,
радост и плам.
Да усещам
всеки допир
и полъх на вятъра,
всеки лъч светлина.
Да попивам
всяка капка вода.
Не унивай, живот,
не умирай,
всяка бездна е крах,
та макар всеки край
да е ново начало.
Не унивай, живот!
Аз съм твоя.
© Галя Николова All rights reserved.