Да живееш, значи трябва да обичаш.
Да се усмихваш всеки ден.
Дори и трудности да те застигат,
да се изправяш, за да не бъдеш победен.
Да осъзнаеш, че живееш ден за ден,
а не от планове да бъдеш запленен.
Да разбереш, че не напразно си роден,
да не попадаш на злобата в плен.
Осъзнаеш ли го, ще бъдеш оценен,
защото животът обича, когато не си сломен.
И той ти се усмихва, когато ти го правиш всеки ден.
:)
© Елена Борисова All rights reserved.