Марийка Събева
07.03.2015
Живот човешки
Създал ни е Творецът на Вселената,
за да живеем в труд, любов, в радост и веселие.
Но алчността човешка е като хиената –
изяжда всичко лакомо и с настървение.
С любов и щедрост, с радост ни дарява
красивата планета – майчица Земя.
Неблагодарното човечество я наранява,
взривява, замърсява нейните недра.
Все за безсмъртие човекът си мечтае.
За тази цел науката експериментира
да удължи живота, човекът да младее,
дори да може в бъдеще да се клонира.
Такъв живот безсмъртен богатите желаят.
Те искат вечно в охолство да живеят.
А бедните, от глад и болести които страдат,
нима живот във вечни мъки ще поискат?
Така ще е, щом има бедни и богати,
щом има болести, войни, терор и глад.
А колко хубаво е да живеем като братя.
С любов да си помагаме на този свят.
Пречистваща е силата на любовта.
Тя мощна е космическа енергия.
Аз вярвам – любовта ще промени света
и ще настъпи нова Златна ера.
© Мария Събева All rights reserved.