Ж И В О Т Н А З А Е М 10
Моето писане върви паралелно
със събитията, които са актуални,
нищо не е твърдо предопределено,
а е само евентуална възможност,да стане.
Има едно село с име Обединение,
наратив за позитивна синергия,
призив за човешка сплотеност
и знак за предстояща световна трагедия.
Забийте в него пергела на картата,
другия край опънете до Рожен,
когато сте отново при него обратно,
ще сте пресекли на Царичина Сакралното Ложе.
Свещен, Енергиен триъгълник
с Римски път, Неразбулена тайна и Обсерватория,
Хералдика от тридесет и седма за Княз Симеоново,
Божествен Тест и Народни Събори...
16.04.2024 г. гр. Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.