Таях се тихо в дните ти,
във нощите потъвах до забрава.
А сутрин се събуждах с изгрева,
завита в слънчеви лъчи.
И кацаше ми птиче на прозореца,
и пееше си утринната песничка.
Отвън ухаеше на люляци,
във стаята на утринно кафе.
И беше нежен танц животът ми.
Музика и танц под звездното небе.
Балет и лебедово езеро,
латино и забързано танго.
Животът ми-спектакъл бързо свърши.
Сега със други ритми той тече.
Салса, Брейк, Хип-хоп, запълват дните ми.
понякога e Етно, понякога Суинг.
© Румяна Маринова All rights reserved.