Живот за двама
Едно е да си сам,а друго-
да сме двама.
Това в животът се нарича
"лична драма".
Живей за да обичаш-
обичан ще бъдеш за награда.
Животат тъй създаден е,
че да не съм сама,
а да сме двама.
Обичай искрено,
обичай силно,
сърцето е голямо.
А щом любов е влязла през вратата-
не я гони......
ти обич ще получиш за отплата!
© Вилияна Стоянова All rights reserved.