Живот сега
Дойде вече време,
да загърбим старото бреме.
Да бъдем ние всички
задружни като птички.
Да покоряваме с лекота
недостижима висота.
Да плаваме в бурни води
и сбъдваме свои мечти.
Да се наслаждаваме на мига,
това е живот сега!
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова All rights reserved.