Животе, с теб ще споря.
Да, с теб ще споря!
И днес,
и утре -
всеки, всеки път.
И с всичко, с всичко
аз ще ти докажа,
че ти не струваш
пукнат грош
щом умните хора
хвърляш в пропастта,
глупците до небето
извисяваш,
щом скъпите ни хора
отнасяш във пръстта -
последните ни радости
отнемаш.
Животе, с теб ще споря.
Да, с теб ще споря!
И днес,
и утре -
всеки, всеки път.
И с всичко,с всичко
аз ще ти докажа,
че ти не струваш
пукнат грош
щом мога с думи
аз да те убия.
И пак със думи
да те възкреся...
© Латинка-Златна All rights reserved.
Сложна работа са тези спорове...
Особено, ако започнем спор със себе си...
Харесах, Злато моме, хубава
((( )))