Nov 22, 2012, 4:35 PM

Животец 

  Poetry » Other
509 0 0

Със  хляб и сол посрещат се парадно бледи истини,

изровени под кал на нечий блудкав ум.

В храм отсядаме и съществуваме, за миговете

в делници обесени.

Сега и тук със  теб сме верни богохулници и куп от грешници,

желаещи единствено  хомот.

 

Сега и тук са само гости срещнати, а след това са минало и там.

Във  храм отсядаме и съществуваме за вчерашно сега и утрешното там.

 

© Миленита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??