Oct 9, 2007, 12:13 PM

Животът 

  Poetry
861 0 3
Река красива е животът,
ту буйна, ту кротка, мълчалива.
Понякога е като ручей топъл,
а друг път просто си е дива.

© Усмивчица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??