Животът крие страшни изненади,
тежки наказания и големи награди.
Помислиш ли, че си спечелил
и щастие безценно си намерил.
Той удря те безжалостно и диво
и прави бъдещето много криво.
И се отчайваш и си мислиш КРАЙ.
Но се случва какво? Познай?
Съдбата се усмихва този път
и на сладоледа си върхът!
Животът крие страшни изненади,
пълен с катастрофи и каскади,
но такъв, какъвто е го приемам
и от него с пълни шепи вземам!
© Стоян Тенев-Дизайнера All rights reserved.
Абсолютно!!!
Действай!