Животът е игра
Живея аз в една игра,
а други хвърлят зарове
и решават нечия съдба.
Кръговратът е голям!
Един е силен и голям.
Друг е слаб и глухоням.
Животът ми тече, от него полза няма
и все аз оставам глуха, сляпа, няма
и винаги все така НЕРАЗБРАНА!
Но ще дойде ден,
в който всичко казано от мен
ще стане реалност и промяна,
защото за всички аз бях глухоняма!
© Десислава Любомирова All rights reserved.