Минават сезони, години и дни
в живота ни пълна измама.
Сега си там горе за мен си спомни
и нашата обич голяма.
Ти беше най-истинска моя любов,
невинна, без фалш и интрига.
В целия мой тъй наречен живот
я срещнах, но само на книга.
Дали ще се срещнем някога с теб -
където, когато и както...
Но днес подарявам ти този мой стих
в памет на нашето лято.
© Бояна Драгиева All rights reserved.