May 28, 2008, 11:26 PM

Животът е магия 

  Poetry » Love
704 0 3


Нежността на морския полъх,
нежността на ранната роса...
нежността на любов чиста,
дарила надежда лъчиста...
На теб, любими, бисерен дар
в сърцето брилятно стаила,
огнена обич, дава ни сила...
Съдбата - сал сред водна стихия,
с теб, любими, животът е магия...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??