Животът е поезия.
Животът е песен.
В бликащи води
откривам тебе аз
и стих пак се роди,
пиша го в този късен час.
Изгрявя поетическа звезда
и огрява тя сърцето,
и всяка моя мечта
отлита сега към небето.
Животът е песен.
Животът е поезия.
В бликащи води
откривам тебе аз
и стих пак се роди,
пиша го в този късен час.
© Диди All rights reserved.
Поздрав!