Jul 17, 2006, 9:37 PM

животът е прекрасен..  

  Poetry
761 0 5
крачка пред мен ще си
винаги
ти просто нямаш настигане
боли ме
за всички ми деца
в любов незаченати ме боли
сгърчена болка в утробата
а имаше от кого да роди..

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??