Apr 10, 2008, 2:43 PM

Животът е съдба 

  Poetry » Love
704 0 0
Аз ти дадох всичко, което имам -
доброто, злото...
Нима това не ти е достатъчно?
Нима сърцето ми не струва нищо за теб?
Аз ти дадох всичко, което имам.
Дадох ти живота, страстта, болката и
красотата моя, но мисля,
че нямам воля да се боря
за теб и твоето сърце -
то е все по-далеч от мойте ръце.
Не мога, нямам сили вече
аз да направя нещо повече за нас.
Всичко зависи от теб,
не бъди черноглед.
Живей пълноценно,
но не и надменно.
Живей добре, макар и с друга,
и нека тя бъде твоята съпруга.
Аз няма да кажа нищо лошо за това,
защото животът е просто съдба!

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??