Apr 26, 2011, 11:44 PM

Животът ми 

  Poetry » Love
594 0 0

Животът ми с теб не свършва,
нито мисълта ми будиш днес,
излез от мен, не се навъртай,
ти взел си дажбата от мен.

Назад не ще да крача в мисли,
там ти от мен си изтощен.
Не ми се мяркай пред очите,
дори за чаша със кафе.

Живота си напред ще гледам,
там има много и даже по-добри,
забравих те, за мен си непотребен,
стар диван, излъгани мечти.

© Гери Д Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??