Животът ми е ад,
кошмар непоносим.
На където се обърна
мрак, викове и страх!
Сипят се сълзи,
навред е тъмнина,
и няма светлина...
Любовта заместена е от омраза,
във душите няма красота.
Сърцето ми крещи,
душата ми пищи!
Гняв и болка се оглеждат в огледало.
Всички спят злокобен сън
и няма кой да се събуди!
© Галина Събева All rights reserved.
Ще стане по-светло!Опитай!
Желая ти успех!