Животът ми не свършва тук... Без теб...
Животът ми без теб дори не спира!
Не ме разбираш... Ти си чужд човек...
Ти нямаш онова, което ми е нужно във Всемира!
Не се заслушваш във мълчанието мое,
във очите ми веднъж не се загледа... Е, добре!
И гордостта прелива буйно от сърцето твое,
ти нямаш нищичко за мен, момче!
И животът ми не свършва тук без теб!
Дори не ми е някак си унило!
Защо си ми!? Не си за мен човек!
На мен ми трябва луда кръв, а не отровно жило!
Така че никога за мен недей да мислиш!
Аз нямам във гърдите хладнина!
Не си за мен... Писмата ми като прелистиш,
не виждаш в буквите красиви любовта!
© Дани Иванова All rights reserved.