Живеем в ада и в ада ще умрем...
Мечтаем за рая, рай няма да видим...
Мразим лъжата, но всички лъжем...
Обичаме истината, но кой ни я казва...
Харесваме доброто, в малко хора е то...
Не харесваме злото, но всеки има задни мисли...
Някои се страхуват от високо, други от змии, а трети да бъдат сами...
Съдбата е решила едни да бъдат щастливи, други сами...
Всички търсят грешките в другите и никой в себе си... а именно там е отговорът...
И... все пак Животът не струва нищо... но и нищо не струва колкото Живота...
© Симона Георгиева All rights reserved.