Sep 8, 2011, 9:09 PM  

Надежда 

  Poetry » Phylosophy
998 0 0

Искам да бъда за тебе надежда,

когато непрогледен ти се струва мрака

и непосилна за душата ти млада

в теб се стаи и заспи самотата

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??