Aug 31, 2006, 1:34 AM

JUST Breathe 

  Poetry
797 0 4
Задушавам се... толкова бавно и мъчително... Не... не мога да дишам... Не усещам нищо - само болката от мисълта за теб. Всяка вдишване сякаш е последно... надявам се следващото наистина да е! Мога да спра да дишам, но знай... Сърцето ми да спре няма, за теб то ще бие винаги... завинаги... до край!!!

© Боряна Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??