Jan 12, 2007, 5:43 PM

Жълтото дърво 

  Poetry
962 0 2
Под сянката на жълтото дърво
те срещнах,но уви,
не вярвах,че ще видя пак
очите ти през следващите дни.
Боли.Боли.Изтръгнаха го вече.
Короната сияйна
свлече се и свлече(мен)
Падна капка.
После две.
Защо ги чувствам върху моето лице?
Но ето,че от моята страна
и друг човек стои.
Седи на покрива и чака.
Чака,чака...и брои.
Пада капка...падат две...
Стоиш под синьото небе.
Сърце,сърце,щастливо си,
че има кой да те спаси!

© Моя Милост All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Намерена е сродна душа,
    стоите двама под дъжда.
    Чакаш ли под жълто дърво
    повярвай ще се случи чудо.

    Хубав текст.

    Поздрав и усмивка.
  • Чувства се увереност в перото ти, която ще се развива.
    Поздрав!
Random works
: ??:??