Няма го страхът,
а неизбежни са въпросите.
Те чакат своя тъй жадуван отговор.
Уви, на вечни търсения са обречени.
Дори и без страха - остават те отворени.
Няма го и малодушието.
А верността е все така опорочена.
От другаде избива злото.
По други друмища се скита то.
И малодушна да не си - отново си обречена.
© Мими All rights reserved.