Mar 8, 2007, 1:00 PM

К`во ти пука ;) 

  Poetry
689 0 8

Чул си ме, че казвам, че го искам.

К`во ти пука? Я се усмихни!

Него искам, но и тебе искам, и всички други хубавци.

Слабост имам. И си я признавам.

Но я ме виж... колко съм добра.

Обещавам - и аз ще ти прощавам.

Но на тях... не мога да им устоя.

Ръцете им обичам да оплитам

покрай тялото ми, зажадняло за страстта.

В очите им обичам да се взирам,

любов докато правя с тях.

Признания горчиви ти направих.

Е, може малко да те заболи.

Но от угризенията себе си избавих...

К`во ти пука... има толкова жени.

Но ти не искаш тях, защото можеш да ги имаш.

Искаш мен, понеже съм далеч.

Искаш само в очите ми да се взираш, докато правя любов с теб.

Искаш да съм само твоя, а ако бях... Какво?

Щеше да ме захвърлиш непотребна, постигнал желанията на своето МЪЖКО сърце.

Но сега ти казвам "К`во ти пука?!"

Хайде, дошла съм за теб.

Люби ме сега, утре съм друга, и с друг ще бъда и ще бъда далеч...

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??