Jul 9, 2006, 10:05 AM

Кажи че е лудост, Едвам те познавам 

  Poetry
967 0 7
Кажи че е лудост, Едвам те познавам

Имал съм хиляди като теб.
Имал съм любовта на стотици.
Моля те не казвай, че е грубо:
"Обичам те" - кажи, че е лудост!

Имах и много лица и имена,
Имах най-красивата жена,
Но поисках да стане чудо.
Моля те, кажи, че е лудост !

Кажи, че е лудост да те обичам
Кажи, че не си струва още да мисля за теб
Кажи, че не заслужаваш
Да напиша за теб нито един ред

Едвам те познавам, за да те обожавам.
Едвам те познавам, за да си моя живот.
Едвам те познавам, но сякаш си в мен.
Едвам те познавам от ден...

Имал съм много различни мечти.
Имал съм хиляди празни надежди.
Но когато те видя горя и се моля:
Кажи, че е лудост!!!

Имал съм и още имам вяра
Имам текста на песен и вярна китара
Имам сякаш и сърце - друго
Моля те, кажи, че е лудост

Едвам те познавам, за да те обожавам.
Едвам те познавам, за да си моя живот.
Едвам те познавам, но сякаш си в мен.
Едвам те познавам от ден...

Имам чувство, че ти ме промени.
Виждам ни заедно в мечтите си.
Виждам да ме държиш за ръка,
И двамата с теб познаваме любовта.
Имам чувството, че съм те познавал,
Но те срешнах едва днес.
Моля те, кажи ми, че сънувам!
Кажи, че е лудост - едвам те познавам!

Кажи, че е лудост да те обичам.
Кажи, че не си струва още да мисля за теб.
Кажи, че не заслужаваш,
Да напиша за теб нито един ред.

Едвам те познавам, за да те обожавам.
Едвам те познавам, за да си моя живот.
Едвам те познавам, но сякаш си в мен.
Едвам те познавам от ден...

Кажи, че е лудост -
Едвам те познавам!

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Едвам те опознах и те харесах. Звучи ми познато това чувство. Много жива емоция си събрал в стихотворението!
  • "Кажи, че е лудост -
    Едвам те познавам!"
  • е няма защо да се извиняваш , човешко е да се греши ; не ми дължиш извинение - едвам се познаваме !!!
  • Да, прав си. Извинявай!
  • има дума 'едвам' -виж си в речника , само не ми казвай , че аз съм си я измислил ...
  • Христо, също така се пише "Едва", а не "Едвам".
  • аз пък го харесахбраво!
Random works
: ??:??